Sportstape i høj kvalitet fra Henza.dk

Når du kommer galt af sted i forbindelse med sport eller træning, er det ofte tilrådeligt, at du holder dig i ro indtil skaden er helet. En forstuvning kan være meget smertefuld – og vrider du om det samme sted, kan du roligt regne med, at der lægges yderligere uger til helings tiden. Uger med hævelse og forringet mobilitet i leddet. Dette kan være meget begrænsende, hvis du elsker at udfolde dig kropsligt. Og det kan hurtigt mærkes på din fysiske form, hvis du ikke har trænet i flere uger.

Forebyg skader med sportstape

Hos Henza.dk kan du finde såvel sportstape som det såkaldte kinesio tape. Forskellen er, at sportstape ikke er elastisk og eftergivende, og derfor kan bruges til at fiksere led. Dette er i særdeleshed nyttigt, når du vil undgå, at dine ben eller fødder kommer ud i yderpositioner, som kan belaste ankler eller knæ. Hvis du monterer sportstape omkring disse led, vil du kunne undgå forstuvninger, forstrækninger, overrevne ledbånd og andre sportsrelaterede skader. Og er skaden sket, og du har forstuvet eller vredet om på ankel eller knæ, kan sportstape bruges til at forhindre, at der opstår yderligere skader i løbet af ophelings perioden. Et skadet led er desværre ekstra svagt, og dermed udsat for nye skader – med sportstape kan du fiksere ledet, så det holder sin positur, mens det heler.

Styrk blodomløbet og undgå ømme muskler med kinesio tape

Hos Henza.dk finder du også den farverige og elastiske kinesio tape, som du måske har iagttaget på andre atleter. Kinesio tape bruges for eksempel til at understøtte musklerne i ryggen, med sigte på bedre mobilitet og en øget blodgennemstrømning. Henza.dk har gennem flere årtier leveret sportstape og kinesio tape til behandlere så som sportsmassører, fysioterapeuter og andre.

Du kan læse mere om sportstape og kinesio tape hos Henza.dk

Astrid Pedersen