Spar penge og trim selv håret

Teknologien, der anvendes til fremstilling af dagens hårklippere, er mere avanceret end nogensinde. Chancen for at finde en hårklipper der passer til dine behov og har alt det du skal bruge, er meget gode. Spørgsmålet er, hvordan vælger du blandt de mange produkter. Men vi har svaret her, du skal have en Oster hårklipper fra Thordal.dk

Oster hårklipperen har en kraftig motor, der gør det muligt for brugeren at klippe forholdsvist langt hår pålideligt uden at lave så meget støj som en gasdrevet plæneklipper. Der er mange vigtige dele i en hårklipper, men ingen er vigtigere end motoren.

Typisk finder du hårklipper med tre slags motorer:

Rotationsmotor

Rotationsmotoren anses af de fleste eksperter for at være den bedste. Selvom den er langsommere end andre motorer, har den mere kraft – hvilket gør det muligt for den at klippe i vådt, tykt hår. Du betaler mere for en roterende motor, men det er en favorit blandt professionelle frisører og stylister. Derudover støjer den mindre end andre typer.

Magnetisk motor

Du sparer penge, når du køber en hårklipper, der drives af en magnetmotor. Magnetmotorer kører med højere hastighed end andre typer, men har ikke den samme kraft. Ikke at du ikke får en god trim fra en hårklipper med en magnetmotor, men det fungerer bedst på hår, der ikke er for tykt eller krøllet.

Drejemotor

Drejemotorer kører ikke så hurtigt som magnetmotorer, men er mere kraftfulde hvilket gør dem bedre til at klippe i tykkere hår. De kører også med mindre friktion og har ingen stor risiko for overophedning. De er ikke helt så effektive – eller har samme kraft – som roterende motorer, men de koster ikke så meget og gør stadig et fremragende arbejde med at trimme hår.

De fleste Oster hårklippere har en række tilbehør, der forbedrer oplevelsen, samtidig med at det bliver lettere at få den stil, du ønsker. Én ting der er værd at huske på ved tilbehøret er, at du normalt kan købe ekstra kamme osv., Der hjælper dig med at finjustere din Oster hårklipper, så den passer til dine behov.

Lykke Holzmann Søby