Søger du varmecreme mod smerter? Så er BioFreeze svaret.

En varmecreme kan hjælpe med at lindre smerter såsom muskelømhed, hævelser, ledsmerter og lændesmerter. Smerter kan ofte forekomme efter mindre uheld, efter træning eller hårdt fysisk arbejde. Med BioFreeze kan du opnå en hurtig og effektiv smertelindring.

Hvorfor BioFreeze er et suverænt valg

BioFreeze er en kølende og smertelindrende koldterapi som tilbydes som gel, roll-on og i spray-form, alt efter hvad dit behov er. BioFreeze giver hurtig og dybdevirkende effekt, som varer i lang tid. Har man fået en akut skade, såsom en forstrækning eller forstuvning, så kan BioFreeze ligesom varmecreme levere en øjeblikkelig lettelse mod smerter. Produktet er også godt for kroppen, da det hverken indeholder aloe, petroleum eller hormoner. Derudover er produktet ikke testet på dyr, giver ikke pletter på tøjet og lugter ikke i længere tid. Du får altså med BioFreeze et produkt, der giver hurtig lindring med god samvittighed.

Behandl smerter med BioFreeze

Den koldterapi som BioFreeze kan tilbyde sker ved, at musklerne eller leddene bliver kølet ned. Dette gør, at nervespidserne ikke bliver presset af tryk fra væske, og hævelse og ømhed falder derved. For at opnå den optimale effekt bør man bruge BioFreeze 2-3 gange, og den kan genanvendes med et fornuftigt tidsmellemrum. Vil du undgå skader, kan man også påføre BioFreeze for eksempel før, imens eller efter man skal træne.

Produkter, du kan stole på

YourCare består af et professionelt team med over 20 års erfaring. Vi er kendt for vores erfaring og troværdighed, og vi går højt op i at levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Du kan derfor altid føle dig godt tilpas og have i ro i maven med et produkt fra YourCare. Tag endelig et kig i vores sortiment allerede i dag.

admin