Sid godt på din campingferie

Campingferie er bare skønt, det kan du garanteret sige ja til, hvis du allerede har nydt campinglivets glæder, og hvis du først nu skal til at lære denne dejlge ferieform at kende, så kan du godt glæde dig. 

Når du camperer kan du nemlig virkeligt slappe af og nyde ferien sammen med din familie, børn og de andre campister på pladsen.

Udover teltet, campingvognen eller måske autocamperen er der én særlig ting, som det er vigtigt at du har med på campingturen – og den særlige ting er en rigtig god campingstol.

Husk på at du skal sidde godt, når du skal hygge dig med en god bog, når I skal nyde noget køligt at drikke, når I skal sidde og spise god mad eller når I skal hygge jer med de flinke naboer på pladsen.

Kort sagt, skal du bruge en god campingstol i mange situationer, og derfor skal du huske at finde en stol, som kan de ting, som er vigtige, når du camperer.

Din stol skal give dig god støtte i både sæde og ryg, for du skal sidde komfortabelt. Det gør bestemt heller ikke noget, hvis stolen er ergonomisk, og den må også gerne være nem både at folde ud og sammen.

Desuden skal den ikke fylde for meget, når den er slået sammen, for du har jo mange ting med,

Selvfølgelig skal den også være let, og meget gerne have en behagelig polstret hynde. Og endelig skal den kunne indstilles til flere forskellige positioner, alt efter dit behov.

Og hvad er så de bedste brands inden for campingstole

Måske har du allerede et favoritmærke, men ellers bør du bide mærke i brands som Wecamp, Westfield, Kampa, Camp 4, Isabella og Crespo. Hvis du vælger en stol fra ét af disse brands, kan du være sikker på at være dækket godt ind med en kvalitetsstol fra et af de kendte mærker, som er foretrukket af utallige campister.

God tur, og sid nu godt i stolen.

 

 

 

 

Troels Nielsen