Sæt en pallevogn på gravemaskinen

Paller er en standardiseret måde at transportere varer og tunge ting. En palle kan fås i mange forskellige størrelser, men typisk refererer man til dem som kvart-, halv- eller helpaller.

Uanset hvilken slags palle du skal skubbe rundt med, så kræver det enten en palleløfter eller en pallevogn. Palleløfteren kan være enten håndskubbet eller med en lille motor så den skåner ryggen i arbejdet.

Hvad er en pallevogn?

Den er ganske enkelt en vogn du kan koble på en lille gravemaskine. Vognen har naturligvis gafler som præcist passer til de forskellige pallestørrelser. Den er særligt praktisk i bygge- og anlægsbranchen.

En hel palle med fliser eller sten kan være ganske tung at skubbe rundt med en almindelig palleløfter. Med pallevognen kan du hurtigt forvandle gravemaskinen til transport af paller. Så behøver du ikke at have flere maskiner på pladsen.

Maskiner kræver transport

På byggepladser og arbejdsområder er der altid mange maskiner. Men de kræver transport. Jo færre maskiner du skal transportere til byggepladsen, jo lettere og mere overskuelig bliver opgaven.

Normalt ville du have en truck til oprydningsarbejdet på pladsen, men en pallevogn fylder mindre og er langt mere praktisk.

Vognene kan du købe hos ASP Produktudvikling.

Høj kapacitet

Vognen passer på de fleste minigravere og den kan bære samme vægt som gravemaskinen. Den er nem at montere og særligt egnet til paller med meget tung vægt.

Det er praktisk at kunne skifte udstyret på maskinen hurtigt og enkelt. Det gør arbejdet lettere når du flytter rundt på pallerne.

Husk altid at vurdere behovet på opgaven. Nogle gange er det bare lettest med en manuel palleløfter. Andre opgaver kræver mere avanceret udstyr. Du bør overveje om materialer skal flyttes meget rundt og om underlaget er praktisk i forhold til en palleløfter. Vognen kræver et jævnt underlag.

admin