RammeShoppen.dk – her finder du din næste billederamme

Vi kender det vist allesammen. Du hare netop fundet dit drømmebillede, som passer helt perfekt til den store tomme hvide væg i dagligstuen. Men glæden ved dit nyerhvervede billede bliver hurtigt udskiftet med en stor frustration. Du kan nemlig ikke finde en ramme, som passer til størrelsen af dit nye billede. Selvom at du bruger alle dine weekender eller frokostpauser på at besøge diverse rammebutikker, så har dit nye billede lige akkurat en størrelse, som gør, at den ikke ikke passer til de færdigproducerede rammer, som findes i de fleste rammebutikker. Men, på RammeShoppen.dk har vi netop specialiseret os i denne type af kvalitetskunder. Og derfor kan du ganske hurtigt, nemt og enkelt bestille unikke og håndlavede kvalitetsrammer, som vi skræddersyger efter netop dit behov.

Hos RammeShoppen.dk har vi et bredt udvalg af følgende rammetyper.

De klassiske rammer

Vi har naturligvis de klassiske billederammer, som både kan findes i massivt træ, finér og mat eller blank aluminium. 

Boksrammer

Hos RammeShoppen.dk har vi også et bredt udvalg af de populære boksrammer. En boksramme er en ramme, som giver en god dybde på grund af den afstandsliste, der er sat i rammen. Det gør det derfor muligt at placere et billede mellem selve rammens glas og rammens bagbeklædning.

Svæverammer

De såkaldte svæverammer anvendes typisk til malerier eller lærreder, der er spændt op på en blindramme. Denne rammetype er en elegant og moderne indramningsløsning, der lader billedemotivet komme helt i fokus. Og på grund af den lille afstand mellem billedet og selve rammen, så giver denne model en illusion af, at billedet svæver i rammen.

Nemt, hurtigt og når du har tid

Det har aldrig været nemmere at bestille en billederamme. Når du bestiller hos os, så angiver du blot de ønskede mål, og om du vil have et passepartout med til rammen. Herefter fremstiller vi din skræddersygede ramme og eventuelle passepartout til dig.

Hvis du søger en hel specifik ramme eller indramningsløsning, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på følgende.

Tel: +45 24 80 11 22

Mail: info@rammeshoppen.dk

Læs mere om vores rammer på følgende link:

https://rammeshoppen.dk/

 

Didier Larsen