Plastplader i ALLE farver og mål

Vi mener det skam ganske alvorligt, når vi skriver “alle” med versaler i overskriften, da det er muligt at få plastplader, der også kendes som akrylplader eller plexiplader, i praktisk talt alle farver og størrelser.

Der vil formentlig være nogle få undtagelser, men når du besøger en hjemmeside som e-plast.dk, vil du i venstre side af menuen, når du først er kommet til området med disse plastplader, kunne se, at du kan vælge plastplader efter mange tænkelige mål og i forskellige farver.

Du kan vælge tykkelsen i menuen og bestille dem efter længde og bredde, som du ønsker dem, og hvad angår farvevalget, så vil selv en farvekyndig blive imponeret over udvalget.

Der vil sikkert være være nogle enkelte undtagelser af specifikke tykkelser og farver, men vi tør stort set godt love, at hvad end du skal bruge disse plastplader til, så kan du finde de rette her.

Men hvad bruger man så, meget apropos, de her plastplader til?

Plaspladerne kan bruges mange forskellige steder fra både industri til serieproduktion, til at skabe remedier til brug i et firma eller som privatperson til et hobbyprojekt eller praksis brug.

Man ser nemlig plastpladerne brugt i blandt andet billygter, flyruder og meget mere, men hvis man for eksempel skal have bygget et opbevaringsrum- eller skur, der kan være fleksibelt i meget vind og vejr og som stadig isolerer tæt, så er svaret at bruge plastplader.

Det samme kan også siges om plastpladerne til privat brug, da de netop kan benyttes til at alt fra små projekter, til de store praktiske løsninger, hvis du netop ønsker et skur, du kan trække dig tilbage i, men som kan holde til elementernes rasen udenfor, mens du stadig kan holde varmen og ikke skal frygte, at mindre flyvende genstande slår hul på væggene, da plastpladerne netop har stor fleksibilitet og holdbarhed.

Det smarte ved plastplader af disse materialer er også, at de kan være med til at bringe den indre kreativitet ud, for hvis de blandt andet bliver varmet godt op under kontrollerede forhold, kan de stort set formes, som man lyster, hvorefter de sætter sig i disse positioner, når de størkner.

Man kan også bruge dem som underlag, hvis man for eksempel skal skære i andre hobbyprojekter, der kræver knive, maling eller andet, der sviner.

Desuden kan man være kreativ og bruge dem som dækkeservietter.

Således er der mange muligheder med plastpladerne, og mulighederne er ikke udtømte her, men vi anbefaler dig at besøge e-plast.dk og få mere inspiration til, hvad du kan bruge pladerne til, og se udvalget hos dem.

 

Anders Lundtang Hansen