Pedalspande til mange formål

Savner dit firma et par gedigne, solide og forskelligartede pedalspande, så skal du som virksomhedsejer besøge Cleanmanagement og deres tilhørende webshop, Cleanmanagement.dk, eller hvis du er ansat i et firma, er det lige med at prikke den ansvarlige indkøb af inventar på skulderen og henvise derhen.

Cleanmanagement har nemlig et bredt sortiment af mange forskellige pedalspande blandt deres udvalg af varer, der er med til at skabe en ren arbejdsplads eller hjemmebolig.

Men i denne artikel vil deres være fokus på specifikt pedalspande, deres variationer, og hvorfor de er smarte og behændige for især virksomheder at benytte.

Pedalspande kan være alt fra de små klassiske anordninger, hvor man med et tip med foden åbner mundingen, så kan man aflevere ens skrald af diverse størrelser (husk eventuelt at indsætte en skraldepose, hvis affaldet ofte er af den beskidte art).

Dog kan pedalspande sagtens ekspanderes i udformning og farver udover denne – ofte letgenkendelige – størrelse.

Det kunne måske være, at din virksomhed mere har brug for større pedalspande, der går op til hoftehøjde, af plast og i en farve, der matcher jeres i forvejen eksisterende inventar, som passer bedre til jeres udtryk og samlende brand.

En skraldeløsning med en pedalspand – der også kan erhverves med hjul under via Cleanmanagement – yder gode formål, der gør arbejdsdagen lettere.

Der er den åbenlyse fordel at få isoleret skraldet, så arbejdspladsen ser renere ud, og hvis skraldet er af den lugtende type, skal det gerne placeres et stykke væk fra det arbejdende folk.

Ved at bruge pedalspande er det også lettere at bortskaffe skraldet i ens hænder, da man netop åbner sådan en praktisk spand med fødderne, hvis nu hænderne er helt optaget med skrald, og man ikke har en hånd ledige til at åbne en almindelig skraldespand.

Hvis man netop vælger en større pedalspand, slipper man også for besværet med at skulle sigte og ramme en pedalspand, der er tæt på jorden med sin åbning.

Køb således gerne pedalspande til de mindre opgaver på toilettet og de større, fordelt over flere arealer, i kontorlandskabet, så du altid har en pedalspand indenfor rækkevidde til at komme af med skraldet.

Anders Lundtang Hansen