Ortolan slagleklippere til spotpriser

Hvis du er på udkig efter en effektiv og betjeningsvenlig slagleklipper til ekstraordinært lave priser, så er du kommet til det rette sted. På Prastbro.dk byder sortimentet af slagleklippere på maskiner til priser helt ned under 15.000 kroner. Hvis du foretrækker at lease en slagleklipper til frem for at købe en, tilbyder vi også denne service. Alle vores slagleklipper er fremstillet af den anerkendte producent Ortolan, hvis maskinkvalitet placerer dem blandt de bedste producenter på markedet. Vi har to slagleklippermodeller, som begge både kan leases og købes. T5-modellen fås fra omkring 15.000 kroner, og den månedlige leasingpris ligger på cirka 200 kroner. T10-modellen fås fra under 18.000 kroner og kan leases for mindre end 250 kroner om måneden. Hvis du foretrækker at lease, skal du være opmærksom på, at der kommer klargørings- og leveringsomkostninger oveni selve leasingprisen.

Funktionelle slagleklippere fra Prastbro.dk

De slagleklippere, du finder på Prastbro.dk, har en høj funktionalitet. Som udgangspunkt leveres de alle med standardudstyr, herunder gearkasse med friløb, slagler, bærerulle med en diameter på 121 millimeter, to trækremme, trepunktsophæng i kategori 0 og I samt PTO-aksel.

Slagleklipperen med modelnavnet T5 er med sin lave egenvægt særligt tiltænkt små traktorer, hvor modvægten er lav. T5-modellen kan både monteres fortil og bagtil, og den fås i to forskellige arbejdsbredder: 104 og 124 centimeter. T5-modellens gearkasse er som standard med 540 omdrejninger, men vil tilbyder også en gearkasse med 1000 omdrejninger, såfremt du ønsker det. Konstruktionen af gearkassen er særdeles gennemtænkt og fleksibel, og PTO-omløbsretningen kan både løbe mod højre og venstre uden at det har nogen betydning for rotorens omløbsretning.

T10-modellen fås i fire forskellige arbejdsbredder på henholdsvis 104, 124, 144 og 164 centimeter og passer derfor til større såvel som mindre traktorer. T10-modellen har ekstra mange hamre, og den er derfor særligt egnet til at klippe græsarealer, hvor der er høje krav til klipningens jævnhed og kvalitet.

admin