Når hjælpen skal være stor

Oliesug.nu har specialiseret sig i de opgaver, der foregår i større skala og måske ikke finder sted til hverdag. Faktisk vil Oliesug.nu gerne være med til at hindre større problemer.

I den her sammenhæng mener vi, at hvis du for eksempel bor i et område, der er udsat for oversvømmelser, så kan oliesug.nu være leveringsdygtige i blandt andet mobile dæmninger, så man ved et stormvarsling kan gøre sit bedste for at hindre, at vandet når ind på områder, der helst ikke skal opleve vandskader.

Et andet anliggende kan være at forhindre et større olieudslip, hvis der opstår oliespild i havområder, som man gerne vil inddæmme. Så kan oliesug.nu også klare flydespærrer, der hindrer større forurening. Disse findes også som absorberende enhed.

Måske arbejder du med kemikalier og olie til daglig i dit firma, så du har fået pålagt at bortskaffe disse og opbevare dem efter lovgivningens anvisninger og retningslinjer. Her kan du hos Oliesug.nu få fat i spildbakker i forskellige størrelser og udformninger, så du både skåner miljøet og dine medarbejdere, så de kommer i mindst muligt kontakt med affaldsstofferne.

Blandt deres produktsortiment finder du også miljøcontainere, kloakmåtter og meget mere, så du kan være med til at gøre dit bedste for at sikre miljøet, når du arbejder med farligt gods, eller vil sikre din husstand mod skader.

Anders Lundtang Hansen