Kø regulering med en afspærringsstander

Er du også træt af at folk snyder foran i køen? Med en afspærringsstander er det nemt og ligetil at overholde køkultur. En afspærringsstander viser nemlig tydeligt, hvordan køen flugter sig. Prøv måske at forestille dig en tur i banken, lufthavnen, biografen, osv. uden de regulerende afspærringsstandere. Det kan skabe en del forvirring, men med en afspærringsstander kan du let holde overblikket og kontrollere folks adfærd i køen. Hos Sunstill er de eksperter i afspærringsstandere og de fås i alle afskygninger.

En afspærringsstander til enhver lejlighed

Her på siden finder du et hav af forskellige typer afspærringsstandere. Der er de populære afspærringsbånd- eller reb, som er yderst effektive til at lede køer til diverse indendørs arrangementer. De gør det nemt at regulere køen, på en diskret og effektiv måde. Mangler du en afspærringsstander til udendørs brug, er afspærringssøjler det bedste valg. De har nemlig en tydelig og iøjnefaldende farve og reflekser som gør at de kan ses på afstand, selv i mørke. Hos Sunstill har du også mulighed for at præge designet i forhold til farver. Der er nemlig femten forskellige at vælge imellem. Vil du præge din afspærringsstander endnu mere, kan du vælge at få dit logo på det. Se det store udvalg og mulighederne herunder.

En kompetent og alsidig forhandler

Produkterne hos Sunstill er meget fleksible og har mange løsningsmuligheder. Sunstills speciale er systemprodukter, så du kan f.eks. præge din afspærringsstander ved at kombinere de forskellige løsninger. Derudover består udvalget også af en masse tilbehør og reservedele til afspærringsstandere, såsom skilte, fødder til standere og gulvmontering. Sunstill er specialister i professionelt materiale og udstyr til arrangementer og events og de kan helt sikkert finde en god løsning til dig.

admin