Klar til at fråde fast-food? 3 gode tips til dig

Danskerne har under corona i det nye år sat uofficiel rekord for mest fast-food indtaget. Det skyldes mange faktorer, som er sidekonsekvenser af corona, og det kommer nok til at forsætte lidt endnu. Hvis du som så mange andre er faldet i, så kommer vi her med gode råd til, hvordan din fast-food oplevelse bliver den bedste mulige.

Brug en pizzasaks

Bevares – din pizza er forhåbentlig skåret ud, når den kommer. Men skulle den tilfældigvis ikke være det, eller har du faktisk besluttet dig for at lave en pizza selv, så bør du droppe den besværlige pizzaskærer og bruge en pizzasaks i stedet. Det er meget hurtigere, og du kan bruge den til mange andre ting end pizza. Det lille møllehjul kan du nærmest kun bruge til pizza og andre dejudskæringer.

Find rabatkoder på nettet

Der er et utal af rabatkoder til alle de store leveringssteder, og det kræver ikke andet, end at du roder lidt rundt på nettet. Nogle gange kan du være så heldig, at du får en annonce med en rabatkode, som du kan bruge direkte. Nogle gange kan du også være heldig, at systemerne ikke fungerer helt efter hensigten, og du får en rabat større, end du er berettiget til.

Bestil uden for primetime

Der er stor forskel på både leveringstid og kvalitet af maden, når man bestiller i primetime. I primetime skynder stederne sig hurtigt igennem de forskellige ordrer, og samtidig er maden langsom om at blive leveret ud. Det betyder, at du får et dårligere produkt, og du skal vente længe på den.

admin