Klapstole til dine behov

Klapstole er en nem, billig men kvalitetssikret løsning til dig på specielt erhvervsområdet, der søger en stoleløsning, der er nem at håndtere, betjene og samle sammen – og som stadig yder en god komfort og sideposition, når man benytter dem enten selv eller som kunde i din butik.

Der findes mange forskellige slags klapstole til forskellige anledninger, som kan gælde fra enkeltstående events til brug over flere omgange eller ganske simpelt dagligt brug ved for eksempel et udskænkningssted. Specielt i tætbefolkede områder, hvor man har udendørsservering tæt på vejen, er det smart at bruge klapstole, da de ikke fylder særligt meget og nemt kan pakkes sammen ved fyraften og trækkes indenfor.

I forbindelse med events og arrangementer, der forløber over en afgrænset tidsperiode, kan det skabe et formfuldendt helhedsindtryk, hvis man vælger at benytte nogle klapstole, der både passer i farven og eventuelt udformningen til den tematik, som arrangementet er bygget over.
Det er ikke altid, man kan få begge behov opfyldt, men man kan tilstræbe det.

På samme måde kan man faktisk også få klapstole, der er polstrede, så man ikke behøver sætte lighedstegn mellem klapstole og hårde hønsepinde, som man drilagtigt kalder stole, der er dårlige at sidde på.

Måske er du indehaver af en virksomhed, eller det kan være, du repræsenterer en organisation eller insituation, hvor man ofte er mange mennesker, der skal samles og have en siddeplads, hvor det gælder om at udnytte pladsen til fulde.
Her er det også smart at vælge nogle klapstole, der kan stå tæt op ad hinanden uden at genere sidde- og sidemanden.

Selv hvis du står i en situation og har svært ved at bedømme, hvilke slags klapstole og hvor mange, du har brug for, så findes der heldigvis firmaer derude, der er behjælpelige med at skabe den optimale indretning, så du får mest ud af pladsen med dine klapstole. 

Anders Lundtang Hansen