Jalas sikkerhedssko – kraftige og stærke sikkerhedssko til krævende jobs

I mange arbejdssituationer er det en stor fordel at være iført sikkerhedssko – eller, som det formelt hedder: Værnefodtøj – da risikoen for enten udskridning eller knuste knogler, forårsaget af nedfaldende objekter, er overhængende. Og netop derfor er værnefodtøj påbudt på flere forskellige typer arbejdspladser. Især inden for brancher som bygge og anlæg, industri og produktion samt visse håndværk er der regler for, hvilken type sikkerhedsfodtøj, medarbejderne skal have stillet til rådighed i arbejdstiden. Og ud over det, at det kan koste dig som arbejdsgiver bøder, hvis du ikke sørger for, at dine medarbejdere har det lovpligtige værnefodtøj stillet til rådighed, kan det også blive dyrt for dig, hvis uheldet er ude. En knust fod kan betyde livslang invalidering. Dette betyder, at du i værste fald mister en medarbejder, samtidig med, at du risikerer sagsanlæg. Under alle omstændigheder er det en rigtig god idé at følge lovgivningen, og sørge for, at dine medarbejdere er klædt ordentligt på fra top til tå.

Jalas sikkerhedssko – robuste, sikre og slidstærke

Du bør altid tage medarbejderne med på råd, når der skal købes sikkerhedsfodtøj. Det er trods alt dem, der skal gå med dem. Og samtidig skal du kigge på, hvilke specifikke krav, der stilles til sikkerhedssko på arbejdspladsen. Er det mest vigtigt, at de er skridsikre, har en særlig forstærkning i snuden, eller er brandfaste? Med en JALAS sikkerhedssko får du en sko, som er umådelig robust i sin konstruktion. Den super anvendelige JALAS 1258 Heavy Duty har, ud over tåværn, sømværn i sålen, som beskytter imod søm og andre spidse genstande. Der ud over beskytter oversålen mod svejsegløder, og skoen har antistatiske egenskaber, hvilket gør den velegnet til miljøer med brandfarlige materialer, for eksempel et værksted.

Hos Ølholm Safety finder du et bredt udvalg af JALAS sikkerhedssko i alle størrelser, og mange forskellige modeller og pasformer. Se dem alle på olholm.dk

Astrid Pedersen