Hvem er Pindhus.dk?

I eventyret om De tre små grise og ulven, der blæser deres huse omkuld, er huset af pinde den næstsikreste valg for grisene at opholde sig i, men hvis du har brug for brugskunst, inspiration og produkter til indretning og velvære til krop og sjæl, så er Pindhus.dk det sikreste valg at handle hos for at få de bedste produkter i anderkendte mærker i et stort udvalg.

Og det skal helst ikke være en upersonlig oplevelse at besøge Pindhus.dk for den bevidste indretningstype, om det så handler om indretningen udenfor eller indenfor, for uanset, om du besøger den fysiske butik i Silkeborg eller handler i deres webshop online, så handler det for dem om at have tryghed og personlig hjælp som fremhævede værdier, der kendetegner Pindhus.dk.

Husets historie har udviklet sig fra det lettere tilfældige i deres stadig hyggelige rammer, hvor udvalget var sorteret efter, hvad de lige kunne anskaffe i starten i 2005, men i dag er butikken et samlings-punkt og knudepunkt for et velassorteret og håndplukket udvalg af brugskunst, wellness, gaver og andet tilbehør, der gør din hverdag og weekend mere formfuldendt fra de små detaljer i vindueskarmen til investering i møbler.

Varene på hylderne i både butik og onlineshop er udvalgt efter et vigtigt og ufravigeligt krav om høj kvalitet, så du altid går fra Pindhus.dk og ved, at du har fået de bedste varer, man kunne anskaffe på de områder, du valgte.

Udover den personlige og nærværende handelsoplevelse hos Pindhus.dk, så er der også andre gode grunde til at handle hos dem på nettet, som kan lette din købsoplevelse og være med til at give dig en god oplevelse.

For eksempel garanterer de levering på blot en til to hverdage af de varer, du køber hos dem online, og så er der altid gratis fragt, hvis du bestiller varer for over 499 kroner.

Det er blot nogle af de gode fordele ved køb blandt det store udvalg på Pindhus.dk.

Anders Lundtang Hansen