Herman Miller Embody – fremtidens kontorstol

Sidder du godt på dit arbejde? De fleste må nok indrømme, at deres kontorstol ikke er helt optimal. Og så kan det være, at du bør overveje en kontorstol fra Herman Miller.

De fleste kender den ikoniske Herman Miller Aeron kontorstol. Herman Miller Aeron har vundet mange priser for sit ergonomiske og anatomisk korrekte design, og er ved flere lejligheder blevet kåret til Verdens Bedste Kontorstol. Den legendariske stol befolker kontorer verden over, og er blevet et eksempel til efterfølgelse på grund af sin høje siddekomfort og sin uovertrufne støtte til ryg og lænd. Med sådan en succes i bæltet, er det klart, at Herman Miller er gået meget langt i bestræbelsen på at lave en opfølger. Herman Miller Embody kontorstolen er således blevet til på baggrund af videnskabelige tests og samarbejde mellem ergoterapeuter, fysioterapeuter og andre sundhedsprofessionelle med speciale og ekspertise inden for motorik og ergonomi. Den meget specielt udformede Herman Miller Embody har et helt unikt design, som emulerer rygsøjlens naturlige fleksibilitet og bevægelighed.

Herman Miller Embody ansporer kroppen til bevægelse, og støtter leddene samtidig med at den stimulerer musklerne til selv at understøtte den gode kropsholdning. Herman Miller Embody er således andet og mere end blot en passiv kontorstol – den er et redskab til at opnå mere – og bedre – bevægelse i en travl hverdag.

Køb Herman Miller Embody billigt hos Valueshop.dk

Hvis du er i markedet efter en kontorstol, som du kan sidde i 10+ timer om dagen uden at slide unødigt på din krop, kan du med fordel finde din Herman Miller Embody kontorstol hos Valueshop.dk. Hos Valueshop.dk kan du finde brugte Herman Miller Embody kontorstole i refurbished udgaver – det vil sige, at kontorstolen er sat i stand og pudset op efter alle kunstens regler, så den faktisk står som ny. Og så får du den til en brøkdel af nyprisen.

Se alle de mange billige Herman Miller Embody kontorstole på Valueshop.dk

Astrid Pedersen