Gør brug af glimmer strømper

Pift da lige dit outfit op med et par glimmerstrømper!

Læste du lige rigtigt?

Ja, vi anbefalede dig lige, at noget så trivielt som et par strømper til damerne kan blive spicet op med lidt ekstra opmærksomhed og festlige, funklende indtryk ved at iføre sig et par, der er udstyret med glimmer.

Hvilken fest bliver ikke exceptionel ved at tilføre den lidt glimmer? Det gør stort set alle fester! Om det så er til den lille tøse-hygge-aften eller en store bytur med veninderne, så kan et par glimmerstrømper gøre alverden til forskel.

Det virker måske som en bagatel, men prøv at tænk på, når diskolyset daler i natklubben, og du træder frem på grund af dine sokker, eller når sensommerlyset genskinner fra dine ankler, fordi du har lidt glimmer på dine sokker/strømper.
Den lille detaljer er garant for en uforglemmelig aften!

Igen læste du rigtigt: Der findes både glimmerstrømper i ankelstørrelse og knæstørrelse. Det vil sige, at du selv kan bestemme, hvor markant det skal være iøjnefaldende at se glimmeret på dine strømper. 

Strømperne i sig selv behøver heller ikke at være anonyme og så påsat glimmer. De kan fås i mange forskellige farver, tykkelser, egnet til årstiden, og længder afhængig af, hvor eller lidt, du vil vise frem.

Og måske frygter du nu, at glimmerstrømper kommer til at koste dig alverdens penge at investere i, men sådan ligger landet ikke, for du kan faktisk få glimmer strømper til stort set samme pris som et par almindelige sokker.

Et lille forslag herfra skal lyde, at du ikke behøver gemme glimmerstrømperne til en festlig lejlighed. Det kan sagtens være, du trænger til lidt kulør på en trist hverdag og/eller til at sprede glæde for din omgangskreds i enten privaten eller på arbejdspladsen, og så kan et par glimmerstrømper være den lille ting, der gør en verden til forskel.

Anders Lundtang Hansen