Gode rejser for handicappede

”At rejse er at leve.” Det sagde en klog mand engang. Og det er mindst ligeså gældende i dag, hvor vores muligheder for at rejse aldrig har været bedre. Det er blevet bedre på alle parametre, hvilket betyder, at der også findes mange fremragende rejser for handicappede. Dem kan du læse mere om i dette indlæg.

Road trip

Er du meget eventyrlysten? Så er road trip muligvis noget for dig. Her kan du nemlig tage på opdagelse ved alle verdens små perler og større attraktioner. Og det bedste er, at du kan tage lige derhen, hvor du vil. Du kan både blive i Danmark, men også opleve andre lande på en helt ny måde.

Handicapvenlige hoteller

Er du mere til afslapning i smukke omgivelser? Så findes der efterhånden rigtig mange handicapvenlige hoteller. Her er der taget højde for, at du kan komme i poolen, sidde ordenligt ved bordene, bade uden hjælp og transportere dig rundt uden problemer.

Ture med en hjælper

Har du udfordringer med at klare dig helt selv uden hjælp? I det tilfælde, så kan det være behjælpeligt med en handicaphjælper. Det er der nødvendigvis ikke noget træls i, fordi flere virksomheder er begyndt at tilbyde nogle gode pakkeløsninger. Pakkeløsninger hvor du både kan bo på et handicapvenligt hotel, have din egen personlige hjælper, som på samme tid fungerer som din guide. På den måde kan du få guidede ture, forslag til gode restauranter og personlig assistance i én.

Grupperejser

Hvis du er meget social anlagt og ikke ønsker at rejse alene, så tilbydes der også en del grupperejser for handicappede. På den måde rejser du med en større flok mennesker. Du kan endda ende med at få venner for livet.

admin