Få prismatch på din pallereol

For at yde en ekstra god service for vores kunder, har vi indført prismatch. Dette betyder, at hvis du finder en pallereol til en billigere pris hos en anden forhandler, så matcher vi prisen. Det behøver ikke engang at være fra en dansk leverandør. Det synes vi er god service, og vi vil gerne give vores kunder den allerbedste service. Har du fundet en pallereol et andet sted til en billigere, så er det eneste du skal gøre, bare at udfylde vores formular, så vender vi tilbage til dig efter vi har regnet på det.

Et overskueligt lager med pallereoler

På et lager eller i en butik kan der hurtigt blive overfyldt med varer, så det er uoverskueligt at arbejdeder. Du kan billigt og effektivt gøre arbejdsvilkårene bedre, ved at anskaffe dig en pallereol. Medpallereoler får du et større og bedre overblik over varer på et lager for eksempel. Vi har et bredt udvalgaf mange forskellige slags pallereoler, som er helt perfekte til at få styr på tingene på et lager.

Tilføj hylder og tilbehør efter behov

Med vores pallereoler kan du lave det endnu mere effektivt og overskueligt på dit lager ved at udbyggereolerne. Vi har tilbehør som ekstra hylder og fag, som giver dig endnu mere plads på din pallereol. Deter en rigtig god løsning, så man kan have plads til endnu flere ting på sit lager. Det hjælper både påhumøret og arbejdsgangen.

Vi hjælper dig med at finde den pallereol du ønsker

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde præcis den pallereol, som du har brug for til dit lagereller arbejdsplads. Vores dygtige og erfarne medarbejdere står til rådighed for at hjælpe dig med atfinde de reoler, som vil passe til dig.

admin