Den stærkeste gulvtype på markedet

Den stærkeste gulvtype på markedet

Når du bevæger dig rundt i p-huse, supermarkeder eller på et lager, så vil du ofte blive mødt af et epoxy gulv. Disse gulve ligger nemlig der, hvor flest mennesker træder. Det gør de på grund af deres slidstyrke og lange holdbarhed. Derudover er epoxy gulve nemme at vedligeholde og rengøre samt skridsikre. Du får altså med epoxy gulve en belægning, hvor der både er tænkt på sikkerheden og rengøringen i hverdagen. Derfor findes epoxy gulve rigtig mange steder i industrien og detailhandlen. Men private husejere er også begyndt at tage disse gulve til sig. Et epoxy gulv kan med fordel lægges i køkken, badeværelse eller i din baggang. Med denne løsning får du et slidstærkt gulv, der er uhyre let at rengøre. Ja faktisk er et Epoxy gulv den stærkeste gulvtype på markedet. Det betyder, at når først dette gulv er lagt, så kan det næsten passe sig selv, de næste mange år.

Epoxy gulve til industri og private

Hos Vestbjerg Epoxygulve tilbyder vi epoxy gulve i et stort antal farvevarianter og overflader, der alle giver et frisk pust til dit hjem. Du kan for eksempel vælge vores populære New Yorker gulv, der giver et råt betonlook, eller du kan få et epoxy gulv i en skarp kontrastfarve eller med et flot mønster. I industrien hvor epoxygulve oftest slides meget mere, end de gulve der lægges i private hjem, har du muligheden for selv at vælge, hvilke belastninger dit gulv skal kunne modstå. Vi kan altså både lægge dit epoxy gulv, så det kan holde til almindelige menneskers gåen frem og tilbage og samtidig tage imod den belastning fra tunge køretøjer som for eksempel trucks giver et gulv.

Populær belægning

Vestbjerg Epoxygulve er sat i verden for levere specialbelægninger til private borgere og erhvervslivet. Vi befinder kort sagt der, hvor du træder. Vi leverer epoxy gulve til hele Danmark, der er utrolig populære. Her får vores kunder en fantastisk belægning, der kombinerer både stærk slidstyrke og nem vedligehold på en meget smart måde.

Søren Black