Danskkurser giver bedre kommunikation

Mange virksomheder i dag har medarbejdere fra hele verden. Medarbejderne kommer fra mange forskellige lange og med mange forskellige baggrunde. Et sådant internationalt team gør en virksomhed til en spændende arbejdsplads. Det kan dog også give nogle udfordringer en gang imellem, for hvis ikke medarbejderne kan kommunikere ordentligt med hinanden, opstår der nemt misforståelser og problemer. Sådanne problemer kan dog nemt undgås, hvis I som virksomhed tilbyder danskkurser til jeres internationale medarbejdere.

 

Hvad får I ud af et danskkursus?

Når alle jeres medarbejdere kan kommunikere klart og tydeligt med hinanden har det stor betydning for arbejdspladsen. Med danskkurser vil I og jeres medarbejdere opleve:

  • Et bedre arbejdsmiljø
  • Færre misforståelser
  • Højere effektivitet
  • En bedre integrering af de udenlandske medarbejdere
  • Højere trivsel

 

Hvordan lærer man bedst dansk?

Når et nyt sprog skal læres er det vigtigt, at undervisningen er målrettet medarbejdernes behov og forudsætninger. Det er I da også sikret, hvis I vælger danskkurser fra Dynamisk Dansk. Hos dem er i garanteret et maksimalt udbytte af kurserne, hvor der bruges undervisningsmateriale skrevet af ejerne bag – et materiale, der også bruges på en række universiteter. Kurserne varetages altid af professionelle undervisere, der alle har stor erfaring.

Derudover har I mulighed for at tilrettelægge kurserne, så de passer til lige netop jeres behov. Med mulighed for både individuel- og holdundervisning alle ugens hverdage er der også en god løsning for jer. I kan altid vurdere om det giver mest mening for jer, at undervisningen foregår i arbejdstiden på firmaets adresse eller om det er bedre i rolige omgivelser på medarbejderens adresse. Uanset hvilken måde I ønsker at afholde danskkurser på, så kan I sammen med Dynamisk Dansk finde en løsning.

admin