Brug for professionel vvs Åbyhøj? Kontakt Gustafsen VVS

Når badeværelset skal skiftes ud, og måske endda indrettes på en mere smart og formålstjenlig måde, involverer arbejdet som oftest flytning af afløb (eller etablering af nye), opsætning af nyt, vand besparende toilet, og etablering af ny håndvask med tilhørende armatur. Disse opgaver involverer afløb, rørføring og drikkevand – og er således opgaver, som bør udføres af en autoriseret vvs’er. Dette er ikke noget, som nogen har fundet på for at genere dig eller din pengepung, men af rene og skære sikkerheds hensyn. Arbejde med drikkevand er temmelig følsomt – og du ønsker ikke, at ejendommens drikkevand bliver forurenet, så du og din familie – samt eventuelt andre beboere i opgangen – risikerer forgiftning.

Flytning eller udskiftning af gasmålere er opgaver for en autoriseret vvs’er

Det samme gør sig gældende for arbejde, som involverer gas. Lige som visse opgaver med stikkontakter og ledninger skal udføres af en elektriker, skal arbejde med gas udføres af en vvs’er. Dette skyldes igen sikkerhedshensyn og placering af ansvar. Hvis du selv roder med dine gasinstallationer, og laver en fejlagtig samling, kan dette få fatale følger for dig og din familie. Et gas læk kan føre til såvel forgiftning som eksplosion – og begge dele kan, i værste fald, have dødelig udgang.

Flytning af rør eller etablering af afløb? Kontakt professionel vvs’er

Og skal du have ført rør under gulvet i badeværelset – for eksempel i forbindelse med flytning af et afløb – skal vvs’eren også på banen. Hvis du selv gør det forkert, kan det føre til store vandskader, som for det første er dyre at reparere, for det andet tager tid at udbedre. I den tid kan du muligvis ikke bruge dit toilet. Og bor du i etage ejendom, kan du være rigtig uheldig at forrette skade på underboens lejlighed – en skade, som du sandsynligvis selv kommer til at udbedre, da det langt fra er sikkert, at forsikringen dækker. Derfor er det en rigtig god idé allerede fra starten at kontakte en professionel, autoriseret vvs’er, som har erfaring inden for renovering af køkken eller badeværelse. Du kan for eksempel besøge Gustafsen VVS.

Autoriseret vvs Åbyhøj? Prøv Gustafsen VVS

Gennem flere årtier har det familieejede vvs firma Gustafsen VVS betjent tilfredse kunder i Åbyhøj, Viby, Egå, Århus og nærmeste omegn. Hos Gustafsen VVS er den faglige stolthed og håndværksmæssige ekspertise i højsædet, uanset opgavens størrelse og omfang. Du kan trygt ringe til Gustafsen VVS, hvis du skal have fikset dit afløb eller foretaget total renovering af køkken eller badeværelse.

Læs mere på gustafsenvvs.dk

Astrid Pedersen