B&O pladespiller

Nutidens retroinspirerede trends og tilbageskuen mod mere simple tider har givet den klassiske B&O pladespiller lidt af en revival. Flere og flere efterspørger den ikoniske pladespiller, der samtidig giver nogle af de bedste lydoplevelser på markedet. Her er det særlige de populære Beogram grammafoner, der går tilbage til 1970’erne, der bliver kigget efter af flere og flere musik- og designentusiaster.

Beogram 4000

Èn af de mest ikoniske B&O pladespillere er den smukke Beogram 4000 grammafonmodel, der er designet af Jacob Jensen. Han står også bag en række andre af B&O’s ikoniske produkter, der også står som nogle af mærkets mest populære. Bang & Olufsens Beogram 4000 bliver endda stadig produceret i dag i en optimeret udgave. Pladsepilleren kom i 70’erne til at definere meget af tidens designæstetik og blev hurtigt hungret efter af musikelskere. I dag står den endda også udstillet på en lang række kunst- og designmuseer.

Der er mange penge at spare ved at investere i en brugt Beogram 4000 pladespiller. Men ønsker du en ny udgave, tilbyder B&O i dag en 4002 model, der tager udgangspunkt i alt det originale – med enkelte fornyelser og ikke mindst helt friske materialer. Den nye model fås på samme vis som den ældre med en smuk kombination af træ og metal, der skaber et meget unikt udtryk. Hvor den ældre model er udført i et sølv look, inkorporer den nye 4002 den populære champagnefarvede variant, der står i flot kontrast til den elegante egetræskant.

Spar penge – køb brugt

Mange forhandlere tilbyder brugte B&O pladespillere i perfekt stand, hvor du virkelig har mulighed for at spare mange penge uden at gå på kompromis med kvalitet eller levetid. Bremdal Radio tilbyder i denne forbindelse kvalitetssikrede pladespillere fra det anerkendte mærke, så du kan få den lyd og det design, du altid har drømt om hjemme i stuen.

admin