Babynature.dk – webshop med økologisk tilbehør til barn og baby

Leder du efter økologiske produkter til dit barn, kan du finde et bredt udvalg hos Babynature.dk. Uanset om du er i markedet efter legetøj til din tumling, økologisk sengetøj til dit spædbarn, eller tøj fremstillet af rene naturmaterialer til babyer og spædbørn, kan du finde, hvad du søger, på Babynature.dk. Her finder du produkter fra mærker så som Alphanova, Alkena, Boweevil, CamCam, Chaplon, Cool-Kidz, Cotonea, DISANA, EcoBaby, Ecoffee, Engel Natur, EZPZ – Easy Peasy, Funkit world, Grimms, Grödo, Haflinger, Hirsch, Iobio, Jack N’ Jill, Kavat, Kallisto, Klean Kanteen, La Siesta, Lifefactory, Living Crafts, Lotties, Love Mae, LunchBots, LYRA, Moluk, Müsli by Green Cotton, Natural Amber, Natracare, N-Sleep – kapok, Ostheimer, Pernille Westh, Pickapooh, Plan Toys, Popolini, Popupshop, Poudre Organic, Preserve, Prolana, Pulito, Pure Pure, Quut, Ramasjang Kluns, Simply Gentle, Snork Copenhagen, Sodasan, Sonett, Sprout, The Organic Company, Troll, VivaTex og ÖkoNORM.

Samtlige producenter borger for den høje kvalitet og standard i deres produkter – og samtlige varer er underlagt streng kontrol for at sikre, at de lever op til standarderne for økologi og bæredygtighed.

Økologisk børnetøj hos Babynature.dk

Det er ikke ligemeget, hvilken type tøj du vælger til din baby eller dit lille barn. Børns hud er særligt følsom – barnets immunsystem er ikke tilstrækkeligt udviklet til at modstå påvirkningen fra de mange skadelige stoffer, vi udsættes for i hverdagen. Derfor handler det om at begrænse udsættelsen for disse stoffer i så vidt muligt omfang. Og dette er en virkelig god grund til at købe økologisk, når du skal vælge børnetøj til dit barn.

Økologisk børnetøj fra Babynature.dk er fremstillet i 100% naturmaterialer så som uld eller bomuld. Babynature.dk fører selv tilsyn med, at leverandørerne overholde de strenge krav til økologisk og bæredygtig fremstilling af tekstiler. Dette er din sikkerhed, for, at alt er fremstillet af økologiske materialer og med en bæredygtig fremgangsmåde, som er skånsom overfor miljøet.

Økologisk sengetøj, dyner og madrasser fra Babynature

Ud over et stort udvalg af undertøj, bodystockings, huer, strømper, kyser, vanter og andet baby- og børnetøj, fører Babynature.dk også et stort udvalg af allergivenligt sengetøj. Alt sengelinned, du finder på Babynature.dk – lagener, hovedpudebetræk og dynebetræk – er fremstillet af økologiske materialer. Og dyner, madrasser og puder er fyldt med kapok. Kapok er det miljøvenlige og allergifri alternativ til dun eller kunstfyld. Med en kapok dyne og en kapok madras får du en seng med temperatur regulerende egenskaber, så dit barn ikke får det for varmt om natten.

Se hele udvalget af økologisk tilbehør til barn og baby på Babynature.dk

Astrid Pedersen