4 typer af udstyr, der kan lette din arbejdsdag

Hvis du dagligt befinder dig på byggepladsen og bruger et stort udvalg af maskiner og andet tilbehør, så ved du også, at arbejdet bliver 10 gange så let med det rigtige udstyr. De rigtige maskiner med det rigtige udstyr og specialtilbehør forhindrer derudover ømme rygge og langsomt manuelt arbejde.

Vi giver dig her 4 gode råd til, hvad du absolut bør have på din byggeplads eller til dit projekt, hvis du vil være så effektiv (og skønsom) som muligt.

Minigraver og udstyr hertil

En minigraver er den perfekte maskine til mindre byggeprojekter og større havearbejde. Den er utroligt fleksibel, fordi du kan sætte forskelligt mekanisk udstyr derpå, så den kan klare et væld af forskellige opgaver.

Du kan blandt andet bruge en rive til minigraver, som gør, at du ikke med håndkraft bagefter skal ud at skovle ind. Det går bare så meget hurtigere med en minigraver, og derfor er det en essentiel maskine til dit projekt eller byggeri. Husk dog, at føreren skal være uddannet i at bruge den, da det ikke er ufarligt legetøj, selvom det ser sjovt ud.

Olie, olie og mere olie

Smørelse sikrer, at maskinerne kan køre længere uden forstyrrelser, og selvom det kræver vedligehold ved siden af at holde maskinen i topform, kan du komme langt med olie alle de steder, hvor mekanikken møder hinanden. Det kan godt blive lidt tørt og knasende, men det kan du forhindre.

Du kender det fra din cykel. Det kræver ikke nogen stor olieindsats, før den ”kører som smurt”. Et ordsprog, der stammer fra oliering.

En trillebør til ad hoc opgaver

Det kan lyde meget basic med en trillebør, men værdien i let og hurtigt at kunne transportere mursten eller andre småting fra sted til sted kan ikke undervurderes. Den kan bære et par gange så meget, som et menneske kan, og så slipper du for at starte det helt store maskineri bare for at flytte nogle få enheder.

En godt opfyldt værktøjskasse

En af de smukke ting ved byggeri og hjemmeprojekter er, at man aldrig helt ved, hvad der dukker op, når man begynder at arbejde og grave. Det perfekte supplement til det problem er en værktøjskasse, der bugner af forskelligt værktøj, så du altid har en løsning uanset situationen.

admin